2023 Yılında En Çok Bu Estetik Operasyonlar Tercih Ediliyor

2023 Yılında En Çok Bu Estetik Operasyonlar Tercih Ediliyor

Estetik prosedürlere gösterilen ilgi hız kesmiyor. İhtiyaç, gereklilik, zorunluluk ya da keyfiyet; adına her ne derseniz deyin, estetik hayatımızın ayrılmaz bir parçası. Geçmiş yıllarda ünlü isimlerin tek bir estetik müdahale dahi yaptırmadıklarını şiddetle iddia ettiklerine tanık olurduk. Ancak günümüzde bu inadın giderek kırıldığını görebiliyoruz. Ünlülerin önderliğinde popüler olan ve ünlülerin ismiyle markalaşmış prosedürlere denk gelebiliyoruz. Artık reddetmek değil göğsünü gere gere estetik yaptırdığını söylemek moda. Hal böyle olunca hangi prosedürün daha çok ilgi gördüğünü tespit etmek için uzman olmaya da gerek kalmıyor. 2023 yılının en revaçta estetik operasyonlarını sizler için derledik.

  • Rinoplasti (Burun Estetiği)

Geçmişten günümüze en popüler estetik ameliyatlarından biri olan rinoplasti bu yıl da popülaritesinden hiçbir şey kaybetmedi. Burun, yüzümüzde en çok dikkat çeken ve en çok göze çarpan organ. Şekli ve boyutu yüz güzelliğini tamamıyla etkiliyor. Her daim göz önünde. Dolayısıyla, kusurlarını yok sayma ya da görmezden gelme gibi bir şansımız ne yazık ki yok. Burun kusurlarının yüz konturuyla uyumlu olacak şekilde giderildiği rinoplasti, tıp merkezimizde de en çok rağbet gören prosedürlerden bir tanesi. Safe rinoplasti adı altında, kapalı teknikle gerçekleştirdiğimiz operasyon sonrası, hastalarımız arzu ettikleri estetik buruna konforlu bir şekilde kavuşmanın ayrıcalığını yaşıyorlar.

  • Meme Büyütme Ve Dikleştirme Estetiği

Anneliğin ve dişiliğin yılmaz savunucuları, estetik dünyasında her dönem tartışmasız ilgi odağı. Kadınlar, ilerleyen zamana ve yer çekimine; meme büyütme ve dikleştirme estetiğiyle meydan okuyorlar. Güzel ve biçimli memelere sahip olma arzusunun modası hiç geçmiyor, geçmeyecek de!

  • Blefaroplasti (Göz Kapağı Estetiği)

Göz kapağı estetiği ya da tıbbi literatürdeki ismiyle blefaroplasti, burun estetiğinden sonra en çok rağbet gören operasyon. Göz kapağında meydana gelen; gevşeme, sarkma, düşme gibi problemler; daha yaşlı, yorgun ve mutsuz bir görünüme sebep olabiliyorlar. Göz kapaklarında meydana gelen bu tip deformasyonlar, ilerleyen evrelerde estetik bir kayıp olmanın yanı sıra, görüş alanını perdeleyen fizyolojik bir sıkıntıya dönüşebiliyor. Bu sorundan Interliva farkıyla kolay ve zahmetsiz bir şekilde kurtulmanız mümkün. Lokal anestezi altında uyguladığımız Blefaroplasti ameliyatlarıyla 30 dakika içerisinde hem görme kalitenizi artırabilir hem de görünüşünüzü gençleştirebilirsiniz.

  • BBL Estetiği (Brezilya Poposu)

En az memeler kadar kalçalarda da; güzel, biçimli, dolgun ve yuvarlak bir görünüm arzu ediliyor. Kim Kardashian, Jennifer Lopez, Beyonce gibi dünyaca ünlü isimlerle anılan Brezilya poposu prosedüründe yağ enjeksiyonu yöntemi kullanılıyor. Kadınsı vücut kıvrımlarına sahip olmanın en güzel yollarından biri olan BBL estetiği, uzunca bir süre daha popülaritesini koruyacak gibi görünüyor.

  • Tummy Tuck (Karın Germe Ameliyatı)

2023 yılında en çok ilgi gören estetik operasyonlardan biri de Tummy Tuck; yani karın germe ameliyatı. Karın bölgesinde; sarkma, yağlanma şeklinde meydana gelen deformasyonlar vücut estetiğini büyük ölçüde bozuyor. Doğum, fazla kilo, obezite cerrahisi, kilo alıp verme, yaşlanma gibi sebeplerle karın bölgesinde yağlanma ve sarkma gibi sorunlar gündeme gelebiliyor. Tüm dünyada oldukça popüler hale gelen annelik estetiğinin de en gözde prosedürlerinden biri olan karın germe operasyonuna en çok doğum sonrası ve obezite cerrahisi sonrası ihtiyaç duyuluyor.

  • Badem Göz Estetiği

Badem göz estetiği; çekik göz, kedi göz ya da Bella eyes gibi isimlerle de anılıyor. Dünyaca ünlü model Bella Hadid ile popüler hale gelen operasyon, daha etkili ve çekici bakışlara sahip olmak için tercih ediliyor.